Ксения 1Здравейте, уважаеми любители на астрологията!
  Името ми е Ксения Овсянникова, родена съм в годината на Котката, под знака на Везни, асцендент Телец. Астрологическата ми практика започва през 2005 година.
  Астрологията ме привлече със своята уникалност и прецизност още от малка и страстно пожелах да науча как се построява хороскоп, да разбера какво ме чака и как да вървя по пътя на себеосъществяването. Мечтата ми се сбъдна десетилетия по-късно, когато започнах обучението си в Школата по научна астрология в Москва. След като през 2005 година получих своята бакалавърска диплома по астрология, имам възможност да споделя знанията си чрез индивидуални консултации. Принципно се дистанцирам от така наречената популярна астрология, тъй като вярвам, че всеки човек е различен и самобитен, а една и съща прогноза по зодиакален знак е най-малкото некоректна.
  Аз се занимавам с класическа западна астрология, която анализира не само рождения хороскоп, но и други астрологични карти, базирани на него - синастрия (партньорски хороскоп), релокация (астрология на местоживеенето), предсказателна астрология - прогресии, транзити, солари, лунари.
  Ксения храна Предлагам в рамките на медицинската астрология уникален анализ на подходящия за здравето хранителен режим - индивидуален ХОРОСКОП НА ХРАНЕНЕТО. Той ви дава насоки как да нормализирате обмяната на веществата в организма, да подобрите здравето си и да повишите качеството на своя живот.
  АСТРОКАРТАТА НА ХРАНЕНЕТО е разработена през 2005 г. в Москва с прякото участие на специалисти по клинична медицина и диетология.
  АСТРОКАРТАТА НА ХРАНЕНЕТО е връзка между астрологията и диетологията, система за оценка на обмяната на веществата и възможност за корекции без медикаментозни интервенции. Това се постига чрез правилен избор на индивидуална диета и режим на хранене – храни и ястия.
  Целта на АСТРОКАРТАТА е подмладяване на организма на генетично ниво и нормализиране на всички видове метаболизъм.
  В първата част на анализа се дава пълна оценка на типа обмяна на веществата и се определя правилния режим на хранене. Посочва се по какъв начин различните аспекти на обмяната - белтъчини, мазнини, въглехидрати, соли, витамини и минерали - трябва да бъдат балансирани, за да сте здрави.
  Ксения астро Във втората част на анализа се съставя уникална таблица, в която се посочват около 400 храни и комбинации от тях, съвместими с вашия организъм.
  Освен това АСТРОКАРТАТА позволява да се установи доколко вегетарианството е подходящо за вашия индивидуален организъм, както и да се разкрие предразположеност към атеросклероза и нарушения във въглехидратния метаболизъм (склонност към хипергликемия и хиперинсулинемия). Чрез ХОРОСКОПА НА ХРАНЕНЕТО ще добиете представа за денонощните биоритми на обмяна на веществата в организма.
  АСТРОКАРТАТА НА ХРАНЕНЕТО позволява да се постигне баланса на обмяната на веществата в организма много по-бързо и ефикасно, тъй като се насърчава и съдейства за естествения метаболизъм. Ако започнете да прилагате в живота си резултатите от този анализ, ще се повиши жизненият ви тонус, ще се разхубави кожата ви, ще влезете във форма и осезателно ще подобрите качеството си на живот.
  За да съставя вашата АСТРОКАРТА НА ХРАНЕНЕ, ще ми трябват три параметъра – дата, място и час на раждане. Освен това ще трябва да измерите три антропометрически параметъра – ръст, тегло и обиколка в областта на слънчевия сплит.
  Ксения 2 Свържете се с мен на:
  www.astrologkseniya.ru
  skype: libracat63
  e-mail: ksusha_63@mail.ru
  Тел: 0876514971