When She Dreams by Mila Baden, Canton Of AargauАстро-арттерапията е групов метод за личен преживелищен опит и себепознание чрез астрологията и арт-терапията. За твоята карта може да се говори много, цял живот се разгадава, но изиграеш ли я, нарисуваш ли я, изтанцуваш ли я, тя оживява, тя се разгръща в духовните артерии на съществото ти и усещаш как астрологията е жива и ти говори на езика на инстинкта и интуицията.
    Нарисувай твоята рождена карта - тя е състояние, емоция, копнеж! Изтанцувай твоята Венера, изкрещи Марс, издекламирай Меркурий, изплачи Луната, заблести като Слънце!
    Чрез похватите на арт-терапията ще вдъхнеш живот на символите в рождената ти карта, защото те са в теб и се проявяват във всички сфери на живота ти. Арт-терапията ще ти помогне да се себеизразиш - емоционално, ментално, духовно, събуждайки те и помагайки ти да се познаеш по-добре.
    Чрез астродраматично техники и ролеви игри твоята рождена карта оживява. Оживяват планетите, аспектите между тях, знаците, домовете, транзитите, прогресиите... Имаш възможност да се срещнеш с десет планети, десет божества, десет могъщи сили, които действат в теб и в живота ти.
    Ще се потопиш в множество вълнуващи, обогатяващи и творчески занимания, които те свързват с душата ти, повдигат духа ти, зареждат с енергия, събуждат творческия ти потенциал и те карат да се усмихваш. Заповядай на някоя от нашите астро арттерапевтични групи, които ще обявяваме редовно на началната страница!