site
  Рождената карта е врата към душата ти. Тя хвърля светлина върху тайните ъгълчета на психиката, които крият и болезнени несъзнавани съдържания, и неизползван творчески потенцил, който би обогатил и осмислил живота ти. Астрологичната консултация открехва тази врата на себепознанието и предоставя на търсещия човек нова перспектива, поглед върху собствената душевност, нагласите, влеченията, дарбите, предизвикателствата и уроците, житейската ситуация, пътят и предназначението. Тя представлява диалог между астролога и клиента, по време на който се разплита кълбото на Ариадна в лабиринта на твоята уникална личност и съдба. А нишката, която ни води, е хороскопът ти, отразяващ вътрешната ти психическа динамика.
  Заяви час за консултация Ние ще се свържем с теб, за да запишем час, както и за да отговорим на всички твои въпроси относно процес, време, място, заплащане и т.н.!
  Астрологичната сесия продължава 1 час и може да бъде осъществена или чрез лична среща лице в лице, или по Skype с микрофон. Предвиден е и аудио запис на астрологичната консултация. Тя може да бъде посветена на всяка от следните ти потребности:
 • Анализ на рождената карта – психопрофил, характер и темперамент, вродени заложби, таланти и потенциал, слаби и силни страни, предизвикателни психологически моменти, тенденции за реализация, житейски задачии мисия, професионална ориентация;
 • Прогноза – изследване на периодиката и качеството на времето в хода на разгръщане на житейскат линия; тенденции в живота на клиента за 1–2 години или повече напред.
 • Задълбочено изследване на специфични положения в хороскопа и актуални теми в живота - работа, кариера, развитие, взаимоотношения, творчество, пътувания, финанси, духовни стремежи и т.н., както и техните тенденции във времето;
 • Търсене на отговори на конкретни наболели въпроси, хвърляне на светлина върху несъзнавани процеси и мотивации. Пласт след пласт рождената карта се разгръща и интегрира, за да завибрира колкото се може по-пълноценно и изящно, дарявайки те с повече разбиране за себе си, нуждите ти и живота ти.
  За коректността на анализа на хороскопа от голямо значение е точността на часа на раждане, с който се работи. Ако часът на раждане не е известен, е необходимо преди това да се направи Ректификация - техника за откриване час на раждане по минали събития и преживявания в живота ви.
  В зависимост от конкретните ти нужди по време на консултацията се ползват различни астрологични техники:
 • Психологически анализ на Рождена карта, Нодална карта, Домова карта
 • Прогностични техники - Възрастова точка, транзити, прогресии, солари
 • Синастрия – партньорски хороскоп
 • Хорарна астрология – хороскоп на въпрос, чийто отговор се търси
 • Елективна астрология – определяне подходящ момент за начало на дадено събитие
  Заяви час за консултация! Ние ще се свържем с теб, за да запишем час, както и за да отговорим на всички твои въпроси относно процес, време, място, заплащане и т.н.