Goddess of Inspiration by Samantha Rochard

  Goddess of Inspiration by Samantha Rochard

  Астротерапията е уникален метод за индивидуална работа върху себе си, при който рождената карта се използва в терапевтичен контекст – за себепознание, за себеизследване, за осъзнаване, за промяна, за трансформация и за по-пълен и цялостен живот. В твоя хороскоп са заложени всички психологически модели, с които ти се налага да се сблъскваш и работиш в този живот. Там са отразени твоите вътрешни противоречия, наклонности, предпоставки в детството, уроци, силни страни и качества, на които можеш да стъпиш – въобще всичко, което си ти.
  В момент на криза твоята рождена карта ни подсказва за ресурса, който притежаваш и можеш да използваш, за да се справиш, разказва ни за смисъла на всичко случващо се и дава насоки за вътрешна работа.
  В рамките на една астрологична консултация можем да се докоснем само до богатството и многопластовостта на твоята рождена карта, да маркираме най-ярките и актуални акценти.
  В продължение на цикъл от астротерапевтични сесии обаче имаме възможност да обхванем в по-голяма дълбочина твоята личност и да й помогнем заедно по пътя на разгръщането й в пълноценното и цялостно човешко същество, което си предопределен да бъдеш.
  Терапевтичният цикъл започва с дванайсет сесии, които ни позволяват да изследваме положението и състоянието на 10-те психически функции, представени от 10-те планети в хороскоп:
  1. Слънце
  2. Луна
  3. Меркурий
  4. Венера
  5. Марс
  6. Юпитер
  7. Сатурн
  8. Уран
  9. Нептун
  10. Плутон,
  както и големите житейски задачи на душата, илюстрирани от положението на:
  1. Лунните възли и
  2. Асцендента.
След този основен цикъл от 12 сесии астротерапията продължава според нуждите на терапевтичния процес на клиента.